Werken bij

Deel jouw passie voor food met ons! Bij Uticon werk je aan projecten voor verschillende klanten in de voedingsmiddelenindustrie, vaak in multidisciplinaire projectteams. Je kijkt over de grenzen van je eigen kennisgebied om zo tot innovatieve oplossingen te komen. Je blijft jezelf uitdagen om de klant verder te helpen. Hierbij kun je altijd rekenen op de kennis en ervaring van alle collega’s, want projecten doen we samen.

Benieuwd naar jouw potentiële nieuwe collega’s en hun ervaringen? Onderaan deze pagina lees je hier meer over.

Vacatures

Eindstage MBO ICT niveau 4

  Uitdagende en afwisselende eindstage

  Lees meer

  Sales consultant

  • Nederland
  • Staf

  Voor de techneut met commercieel talent en een passie voor food

  Lees meer

  Project engineer industriële automatisering

  • Eindhoven
  • Industriele automatisering

  Uitdagende automatiseringsvraagstukken oplossen voor steeds andere klanten

  Lees meer

  Projectleider en teamleider process/mechanical

  • Bergen op Zoom
  • Mechanisch / proces
  • Techniek

  Voor de ervaren projectleider met management skills

  Lees meer

  Open sollicitatie

  • Nederland
  • Techniek

  Interesse maar geen passende vacature?

  Lees meer

  Volg ons op LinkedIn voor de laatste updates en de nieuwste vacatures

  Volg ons op LinkedIn

  Alles over ons

  • Onze cultuur
  • Onze projecten
  • Food Academy

  Met “hoe was je weekend?” starten wij de week, want een informeel praatje tussen collega’s hoort erbij. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Daarnaast krijg je bij Uticon veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid en is er volop ruimte voor eigen inbreng. We werken graag samen en vinden het delen van kennis ontzettend waardevol. Je kunt altijd terugvallen op je collega’s, want wij helpen elkaar graag. Projecten doe je tenslotte samen.

  Meer over ons bedrijf

  Werken bij Uticon betekent je steentje bijdragen aan het veilig stellen van de voedselvoorziening van de toekomst. Ook helpen wij onze klanten om verspilling van energie en grondstoffen terug te dringen. Onze passie voor food is zichtbaar in uiteenlopende projecten. Van greenfield, brownfield tot optimalisatieprojecten. Om dit goed te kunnen blijven doen vinden wij het belangrijk op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en ons kennisniveau steeds te verhogen. Hiervoor hebben wij de Uticon Food Academy.

  Benieuwd naar onze projecten?

  Onze medewerkers staan centraal! We willen dan ook het beste uit hen halen en hun talenten optimaal benutten. De Uticon Food Academy speelt hierin een belangrijke rol.

  Onze Food Academy is opgericht om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en hun kennisniveau kunnen verhogen. Dit doen we onder andere door kennissessies te organiseren. Maar ook het aanbieden van trainingen, cursussen en zelfs volledige HBO en WO opleidingen is een onderdeel van de Food Academy.

  Meer over de food academy

  Collega's aan het woord

  Dion Bell

  Senior Engineer
  "Wat ik vanaf het begin af aan leuk gevonden heb is het multidisciplinair werken. Je bent heel breed bezig, leert veel en de zaken waarmee je je bezighoudt zie je uiteindelijk toegepast/ uitgevoerd worden."

  Nik de Vylder

  Projectleider
  "Zitten we voor een project extern bij een klant, worden we ook ginder snel opgenomen in de groep.”

  Kelly Kolen

  Engineer
  "Toen hiernaast ook nog bleek dat er vooral samengewerkt wordt in teamverband en ik veel kon leren, was ik verkocht en heb ik de overstap naar Uticon gemaakt.”

  Corné Werker

  Engineer
  "De combinatie tussen techniek en food die ik zocht vind ik bij Uticon terug. Ik vind daarnaast de diversiteit erg leuk. Je hebt telkens met andere klanten te maken."

  Paul van Pol

  Project leader
  "Om mijn kennis op peil te houden kan ik altijd terecht bij de Uticon Food Academy"

  Claudia Ramboer

  Engineer
  "Daarnaast krijg ik door alle opleidingsmogelijkheden echt het gevoel dat Uticon potentieel ziet in mij en bereid is om in mij te investeren."

  Stan Scheire

  Engineer
  "Aangename en steeds behulpzame mensen kom je tegen binnen Uticon. Ook de opleidingen zijn een meerwaarde. Ik heb het gevoel dat Uticon goed “zorgt” voor zijn personeel."

  Interesse in Uticon en wil je bijdragen aan food projecten?

  Danny Posno

  corporate recruiter
  d.posno@uticon.nl
  +31 88 20 11 869

  Interesse in Uticon en wil je bijdragen aan food projecten?

  Neem contact op