Uticon takes care of the planet

Publicatiedatum: 21 september 2018 00:00
Op zaterdag 8 september werd er door Uticon een uitje voor het voltallige personeel met partner georganiseerd. Dit jaar ging de reis naar het prachtige Amsterdam. Dat Uticon niet alleen tijdens projecten oog voor duurzaamheid en een beter milieu heeft, bewees toch zeker wel dit personeelsuitje. Vooruitlopend op de "World clean up day", welke op 15 september plaatsvond, was de activiteit van de ochtend: plastic vissen. Een leuke manier om tijdens een teambuilding een bijdrage te leveren aan een schonere wereld.
De organisatie Plastic Whale richt zich op het plastic vrij maken van wateren. Onder begeleiding van deze organisatie werden de Amsterdamse grachten afgestruind en werd er zoveel mogelijk plastic uit het water gevist. De vangst varieerde van petflessen tot legitimatiebewijzen, tot plasticzakken. Van het opgeviste plastic worden door Plastic Whale design sloepen gemaakt, die daarna weer ingezet worden om plastic te vissen in de authentieke Amsterdamse grachten.

Zo zie je maar: daar waar het kan draagt Uticon bij aan het behoudt van onze planeet oftewel ‘Uticon takes care of the Planet’.

Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.