Uticon ontmoet nieuwe generatie voedingsmiddelentechnologen

Publicatiedatum: 15 januari 2019 00:00
Donderdag 10 januari werd Uticon vertegenwoordigd op de Studenten Studiedag op de HAS in Den Bosch. Op deze jaarlijks terugkerende dag kunnen studenten kennismaken en meer te weten komen over mogelijk interessante werkgevers of stagebedrijven, zo ook Uticon.Corné Werker (l) en Joost Hoeijmakers staan een student van de HAS te woord

Studenten voedingsmiddelentechnologie

In 2017 hebben we Young Professionals Joost Hoeijmakers en Corné Werker op de HAS ontmoet, inmiddels beiden werkzaam als process engineer bij Uticon. Samen met recruiter Danny Posno hebben ze op hun oude school met name tweedejaars gesproken die nieuwsgierig waren over het werken bij Uticon. Het werken bij een advies- en ingenieursbureau blijkt voor veel voedingsmiddelentechnologie studenten niet de meest voor de hand liggende keuze te zijn, maar wel degelijk een interessante mogelijkheid. Young Professionals Joost en Corné konden dit dankzij hun ervaring haarfijn uitleggen. Joost: "Iedere week is anders omdat je voor verschillende opdrachtgevers werkt. Het is heel project- en klantafhankelijk hoe de werkweek ingevuld wordt. Deze veelzijdigheid, in projecten en mensen, vind ik het allerleukste. Je komt in veel bedrijven, ziet veel verschillende processen en productgroepen. Elk project is anders waardoor het iedere keer weer een nieuwe uitdaging is. Ik haal mijn motivatie uit het vertalen van een klant specifiek probleem tot een toepassingsgerichte oplossing. Momenteel ben ik betrokken bij een project voor het ontwerpen van een nieuwe CIP-keuken en de upgrade van een bestaande CIP-keuken."

Lees meer over Joost

Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.