Senior project engineer Dion Bell aan het woord

Publicatiedatum: 13 februari 2018 00:00
Door eerst de LTS te doen, vervolgens de MTS en af te sluiten met de HTS Bouwkunde, heeft Dion via de lange weg zijn Bachelor gehaald. Hierna heeft hij voor verschillende architectenbureaus gewerkt en voor een ingenieursbureau gespecialiseerd in logistieke centra. Uiteindelijk heeft Dion in 2011 de overstap naar Uticon gemaakt waar hij als project engineer op de afdeling Bouwkunde aan de slag ging. Inmiddels is Dion doorgegroeid naar de functie van senior project engineer.


Senior project engineer Dion Bell

Dion over zijn werk bij Uticon

“Wat ik leuk vind bij Uticon is het feit dat het een multidisciplinair ingenieursbureau is. Hierdoor ben je veel breder bezig dan wanneer je bij een bouwkundig ingenieursbureau werkt. Je hebt contact met de verschillende disciplines en werkt vaak met hen samen.”

“De titel ‘senior’ krijg je binnen Uticon wanneer je kennisdrager van een onderdeel bent waarmee je de rest van de afdeling kunt helpen. In mijn geval ben ik kennisdrager van het Food Safe Bouwen. Ik ben op de hoogte van de regelgeving tot op het hoogste niveau binnen de food en collega’s kunnen altijd een beroep op mij doen als ze vragen hebben over dit onderwerp.”

Lees meer over Dion

Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.