Hygiënisch klimatiseren en conditioneren in de food

Publicatiedatum: 13 april 2018 00:00
Projectleider Jan Dijkshoorn is dinsdag 17 april aanwezig op de Building Holland. Daar verzorgt hij samen met TVVL (de Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen) een lezing over het hygiënisch klimatiseren en conditioneren van food productieruimten. De lezing van collega Jan start dinsdag 17 april om 12.50 uur op de Gaia Stage in RAI Amsterdam waar hij de laatste stand van zaken toelicht. Graag tot dan!

TVVL Kennisplein

Op het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2018 laten TVVL Kennispartners en bedrijfsleden vanuit het thema 'De mens voorop' zien hoe samenwerking in een sterk veranderende markt de stuwende kracht voor innovatie is. In een ronde langs de verschillende stands op het TVVL Kennisplein ervaar je dat er niet alleen uitgegaan wordt van eigen oplossingen, maar er juist oog is voor de vraag van de klant, de onuitgesproken behoeften van de eindgebruikers en de noodzaak van maatschappelijke verandering en verduurzaming. Het TVVL Kennisplein staat in het teken van kennisdelen, ontmoeten en samenwerken. Met de programmering op het Gaia Stage (TVVL Kennispodium) willen de TVVL partners de bezoekers prikkelen om ook na de beurs na te denken over de vraag welke bijdrage zij zelf willen leveren aan het thema van Building Holland 2018: samen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Lees meer over TVVL.

Bereiding van voedsel

Jan Dijkshoorn, projectleider bij Uticon verzorgt één van de lezingen op het Gaia Stage: "Hygiënisch klimatiseren en conditioneren van food productieruimten wordt steeds belangrijker. Nu er steeds meer kennis beschikbaar komt over de effecten van bacteriën schimmels en gisten en de steeds verder toenemende eisen en regels zoals die van EHEDG, moeten de productie- en opslagruimten ook aan steeds meer en strengere eisen voldoen. Dit in het kader van de voedselveiligheid, het belang van de consumenten en de gevolgen van imagoschade.

  • Wat zijn de hedendaagse eisen?
  • Wat zijn de hedendaagse normen?
  • Welke systeem principes zijn er?
  • Hoe werkt dit in de praktijk?"

Bezoek Building Holland in de RAI Amsterdam (Europaplein, 1078 GZ Amsterdam).


Lezing

Hygiënisch klimatiseren en conditioneren van “food” productieruimten

Jan Dijkshoorn

Dinsdag 17 april

12.50 - 13.10 uur
Gaia Stage


Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.