Hoe werkt automatiseren in de praktijk?

Publicatiedatum: 6 december 2018 00:00
Graag nodigen wij u uit voor de derde editie van de AgriFoodTech op woensdag 12 en donderdag 13 december in de Brabanthallen te ‘s Hertogenbosch. Uticon is ook dit jaar aanwezig op de AgriFoodTech, waar wij tevens op donderdag 13 december een lezing verzorgen. Jurgen Gouwy, projectmanager bij Uticon, vertelt u samen met Henri de Vreede, senior account manager bij Jiffy, alles over het automatiseren van de productielocatie in Zwijndrecht.

Lezing

Jiffy (door 1Plant) klaar voor de toekomst   

H. de Vreede & J. Gouwy

Donderdag 13 december

11.40 - 12.35 uur
Zaal 2


Hoe werkt automatiseren in de praktijk?

Jiffy staat aan het begin van de keten en levert allerlei toonaangevende substraatproducten voor de tuinbouwsector. Henri de Vreede van Jiffy laat zien wat de innovaties zijn in hun sector. Recent is door Jiffy een enorme volautomatische productielocatie in gebruik genomen. De 1Plant vervangt vijf fabrieken. Uticon is vanaf het begin betrokken geweest. Jurgen Gouwy neemt u mee in het proces vanaf idee tot een draaiende 1Plant. Automatisering, reductie van transportbewegingen, MES, de mens centraal zijn een aantal onderwerpen die we toelichten. We kijken ook even terug. De 1Plant is nu bijna twee jaar in gebruik, wat zijn de resultaten van alle innovaties.

Neem een kijkje op de AgriFoodTech

Graag ontmoeten we u op de AgriFoodTech en wisselen we met u van gedachten over uw processen, uw toekomstplannen en verdere marktontwikkelingen. Mogelijk zijn er aanknopingspunten waarbij de Uticon-ingenieurs u kunnen helpen uw processen te verbeteren en uw business verder te helpen, zodat u meer rendement haalt uit uw organisatie. Niet alleen voor vandaag of morgen. Duurzame groei, dát is waar wij voor gaan.

U vindt ons bij stand 185, vlakbij zaal 2.


Brabanthallen

Diezekade 2
5222 AK 's Hertogenbosch


Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.