Hoe Uticon omgaat met het Coronavirus

Publicatiedatum: 27 maart 2020 09:26
Het Coronavirus raakt inmiddels meer dan alleen onze gezondheid. Onze samenleving gaat momenteel gebukt onder onzekere omstandigheden. Vanuit Uticon willen wij echter benadrukken dat onze klanten onverminderd gebruik kunnen blijven maken van onze dienstverlening, zolang de situatie het toelaat.


Gezondheid staat voorop

We bekijken de situatie van dag tot dag en volgen daarbij de richtlijnen van de nationale autoriteiten. Om in deze periode 
adequaat te handelen en te zorgen voor actuele informatievoorziening is binnen Uticon de Corona Task Force opgericht.

Deze taskforce heeft, net als vele andere bedrijven, een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus
binnen Uticon en daarbuiten zoveel als mogelijk tegen te gaan. De continuïteit van onze dienstverlening wordt door deze maatregelen niet in gevaar gebracht.
Onze ICT infrastructuur is zo ingericht, dat het al onze medewerkers in staat stelt vanuit huis te kunnen werken.
In samenwerking met onze klanten zoeken we bovendien naar alle mogelijke manieren om hun projecten voort te zetten,
waarbij onze medewerkers uiteraard de gestelde gezondheidsadviezen opvolgen.

Contact

Voor alle vragen over de handelwijze van Uticon tijdens deze periode kan contact worden opgenomen met de Uticon Corona Task Force via het e-mailadres CoronaTaskForce@uticon.nl.

Wij wensen al onze klanten, ondernemers, hun personeel en alle overige mensen veel sterkte en een goede gezondheid gedurende deze lastige periode.
Samen komen wij hier doorheen, daar vertrouwen wij op.


Norbert Siebels

Managing Director Uticon Groep

Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.