Consultant Bert Vanhoutte aan het woord

Publicatiedatum: 25 september 2018 00:00
Bert is sinds april 2017 aan de slag bij Uticon als consultant voor de vestiging Gent. Hij studeerde Bio Ingenieur Chemie aan de Universiteit Gent. Daarna behaalde hij zijn Doctoraat Toegepaste Biologische Wetenschappen. Bert was 11 jaar actief bij Tereos Syral binnen kwaliteit, productie en engineering. Tussen Tereos Syral en Uticon heeft hij nog een jaar ervaring opgedaan bij een ingenieursbureau als lead process engineer.

Consultant Bert Vanhoutte

Bert over zijn werk bij Uticon

“Mijn drijfveer om destijds bij Uticon te starten was het verbreden van mijn horizon door in contact te komen met een breder palet aan productiebedrijven. Belangrijk hierbij was het food aspect. Uticon is gespecialiseerd in de voedingsindustrie, een sector waarin ikzelf reeds 15 jaar ervaring heb opgebouwd. Bij de start in mijn rol als consultant was de uitdaging vooral om iedereen te leren kennen. Ik vind het belangrijk dat ik persoonlijk weet wie ik kan aanspreken voor bepaalde specifiek technische vragen.”

Lees meer over Bert

Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.