Meer weten over wat Uticon voor jou kan betekenen?

Bekijk hieronder onze expertises


Expertise bouwkunde en bouwconstructies

Bouwkunde & bouwconstructies

Expertise industriële automatisering en informatisering

Industriële automatisering & informatisering

Expertise werktuigbouwkunde en procesinstallaties

Werktuigbouwkunde & procesinstallaties

Expertise utilities

Utilities

Expertise gebouw gebonden installaties (w en e)

Gebouw Gebonden Installaties (W & E)

Expertise logistiek

Logistiek

Als partner voor zowel de korte als lange termijn hebben we alle disciplines in huis om de optimalisatie of uitbreiding van een bestaand proces, maar ook een verhuizing of complete nieuwbouw te laten slagen.  

Beschik jij ook over één van deze expertises?

Neem een kijkje bij onze vacatures

3D engineer


Als 3D engineer ben je een belangrijke schakel in onze projecten. Je vertaalt concepten en ontwerpen naar 3D-modellen en denkt actief mee in het verder optimaliseren van Uticon op 3D-gebied; denk aan het verder uitrollen van de 3D Information Management-werkmethodiek en het zitting nemen in de Vault-werkgroep. Je vindt het interessant om de ontwikkelingen op het gebied van 3D-ontwerpen en -modelleren op de voet te volgen, deze binnen de 3D-werkgroep verder uit te werken en te implementeren in de organisatie.

Daarnaast werk je als projectengineer van een multidisciplinair projectteam aan uitdagende industriële projecten voor aansprekende opdrachtgevers binnen de food branche. Door de diversiteit aan projecten breid je in relatief korte tijd je kennis en ervaring over de volle breedte van de food branche uit. 


Vacatures bij Uticon - Uitdagende projecten in de Food